Gulpen, 30 februari 2019

Het verhaal van 30 februari 2019

Don en ik waren deze avond met z'n tweeën op stap want John was ziek. Het was een rustige en gezellige avond. Gulpen was zowat uitgestorven. Voordat we naar de Griek gingen dronken we in De Zwarte Ruiter een paar glazen IJsbock in De Zwarte Ruiter.
Gulpener zegt zelf het volgende over vdie IJsbock:

"Gulpener IJsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celsius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aroma componenten geconcentreerd. Met als resultaat een intens krachtig bier met een verrassend volle smaakbeleving. Deze techniek wordt ook wel vries-destillatie genoemd".

Bij de Griek was het al even rustig als in De Zwarte Ruiter, naast ons was er nog een andere tafel bezet. Ik vind dat prima, ik houd niet van drukte. Het smaakte, zoals altijd, erg goed bij dit Griekse restaurant maar ik kreeg het lang niet allemaal op wat ik altijd erg jammer vind. Nadat we klaar waren met eten zijn we direct naar huis gegaan, tevreden en moe

Op deze site wordt geen informatie over het surfgedrag van bezoekers verzameld en ook geen cookies geplaatst.