En je leest het goed ja, De-eetclup met een "p" in plaats van een "d" op het einde, dat leek ons wel leuk
De-eetclup bestaat uit vier oud-collega's. Ons streven is iedere maand uit te gaan eten, daarna de kroeg in te duiken en er een fijne avond van te maken. Dat streven "iedere maand" hebben we in de loop der jaren wegens diverse oorzaken naar beneden moeten bijstellen. Máár de onderlinge contacten tussen de vier leden hebben de tand des tijds met succes doorstaan.

Op deze site vind je een bloemlezing van culinaire avonturen, foto's, verhalen, anekdotes en links over eten en drinken. Vanzelfsprekend zullen we ook onze mening geven over de zaken waar we ooit te gast waren.

Het lukt ons helaas niet meer om te achterhalen wanneer De-eetclup precies is ontstaan maar dat moet in ieder geval vóór 1990 zijn geweest. Don en ik zijn toen een keer samen "op restaurant gegaan" in een zaak aan de overzijde van het Vrijthof en dat was het begin van onze clup. Jan Buitendijk is inmiddels lid in ruste, hij is niet in de gelegenheid om regelmatig onze bijeenkomsten bij te wonen. Maar eens lid van De-eetclup betekent altijd lid van De-eetclup. Zijn foto blijft dus aanwezig op deze startpagina.

Don

Stacks Image 92

Jan

Stacks Image 94

Jeu

Stacks Image 98

John

Stacks Image 96